Ir. Bouwkunde als Hoofd Studiebureau Staalbouw

  • Job-ID: V000008564
  • Plaats van inzet: Hooglede-Gits
  • Werkuren: Fulltime

FunctiebeschrijvingFunctiebeschrijving

Als hoofd van het Studiebureau Staalbouw ben jij verantwoordelijk voor een team van vijfentwintig bouwkundige ingenieurs die verspreid zijn over België, Polen, Parijs en Keulen. 

Zelf ben je werkzaam in ons bedrijf in Gits, maar sta je in online dagelijks contact met de studiebureaus in het buitenland. 

Je vormt de brug tussen het studiebureau en de commerciële dienst. Samen met hen ga je op klantenbezoeken en naar verscheidene beurzen, zowel nationaal als internationaal. 

  • Als expert ontwerp je constructies uit gerolvormde stalen profielen en geef je advies aan jouw medewerkers over hun ontwerpen. 
  • De verantwoordelijkheid voor het ontwerp rust op jouw schouders, en je draagt deze met trots voor jouw ingenieursteam. 
  • Als leider van een internationaal ingenieursteam haal jij het beste uit iedereen aan de hand van een proactieve coachende houding. 
  • Je staat in nauw contact met bouwklanten en hun controlebureaus, waardoor je een cruciale rol speelt in het bouw- en ontwerpproces.
  • Je hebt diepgaande kennis van de Europese normering voor het ontwerp van constructies . 

Uw profielUw profiel

  • Je hebt een diploma burgerlijk ingenieur bouwkunde behaald en reeds enkele jaren ervaring in een studiebureau.
  • Je hebt ambitie om expert te worden in staalontwerp en jouw leidinggevende skills te ontwikkelen. 
  • Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must. Kennis van de Franse en/of Duitse taal is een pluspunt.
  • Je hebt kennis van de Eurocode en andere nationale standaarden.
  • Software als SCIA, BuildSoft, Idea Statica, FEA kennen voor jou geen geheimen meer. 

Ons aanbodOns aanbod

We geven jou de kans om je te ontplooien tot een expert in staalbouw en jouw leidinggevende skills verder te ontwikkelen. Onze Sadef-Academy biedt tal van opleidingen aan om aan jouw noden te voldoen. De vele collega's op de werkvloer staan ook klaar om jou kennis te laten maken met het bedrijf! 

Door het internationale karakter van het team die wordt aangestuurd, heb je de mogelijkheid om naar het buitenland te reizen. Hoevaak? Daar geven we jou de vrijheid in!

Bij ons werken we met een glijdend uurrooster en kan je één dag per week van thuis werken. Een volledig loonpakket met wagen, tankkaart, groepsverzekering, maaltijdcheques, gsm, laptop én 10 extra ADV dagen. En die CAO-90 bonus? Die levert jaarlijks nog wat extra op.

 

Bedrijfsarts; Bedrijfslaptop; Combineren van gezin en carrière; Dienstauto; Elektrisch tankstation; Flexibele werktijden; Gezonde voeding; Home-Office; Mobiele bedrijfstelefoon; Opleiding en bijscholing; Personeelsevenementen

Over onsOver ons

voestalpine Sadef is niet zomaar een bedrijf; we behoren tot het Oostenrijkse technologieconcern voestalpine AG: een wereldspeler in de staal- en technologiewereld. In het bruisende Linz, Oostenrijk, zet ons moederbedrijf de norm met onze innovatieve producten. We zijn niet enkel groots in staal, maar ook in ons engagement voor het milieu. We werken keihard aan technologieën voor decarbonisatie en het verminderen van CO2-uitstoot.

Wij produceren koudgewalste stalen profielen op 35 profileerlijnen. Het resultaat van het werk van onze medewerkers (VIP’s - Very Important Profiles) vind je werkelijk overal: van een frame voor een ziekenhuisbed tot versterkingsprofielen voor ramen en deuren, van het dakprofiel van een tram tot het frame voor een bushokje, van de constructie voor zonnepanelen tot componenten voor tractoren, maaidorsers, graafkranen en bussen… Kortom, if you can dream it, we can make it!   

Contact & ToepassingContact & Toepassing

Recruiter:
Lies Develter
051 261 336