Junior stabiliteits- en software ingenieur

  • Job-ID: V000007651
  • Plaats van inzet: Hooglede-Gits
  • Werkuren: Fulltime

FunctiebeschrijvingFunctiebeschrijving

Binnen ons ingenieursbureau bouwkunde zoeken we een enthousiaste nieuwe VIP (Very Important Profile). Dit ingenieursbureau met tien enthousiaste collega’s staat in voor het ontwerp van diverse bouwsystemen voor onze klanten. 

Specifiek zijn we op zoek naar een ingenieur die expert wil worden in het berekenen van constructies met koudgevormde stalen  profielen, en wil samenwerken aan de verdere ontwikkeling en support van onze geavanceerde ontwerpsoftware voor stalen  bouwconstructies.

Als expert werk je ook mee aan onze onderzoek- en ontwikkelingsprojecten en ondersteun je ons team van ontwerpingenieurs .

Uw profielUw profiel

- Je hebt een master opleiding in een technische richting

- Je hebt interesse voor software en objectgeörienteerd programmeren

- Stabiliteit van constructies boeit je en je wil je graag verdiepen in de eurocode norm voor ontwerp van bouwconstructies

- Je hebt een sterk analytisch vermogen. 

Ons aanbodOns aanbod

  • Een technologische omgeving met leer- en doorgroeimogelijkheden
  • Een team met toffe en enthousiaste collega’s
  • Het loonpakket bevat volgende extralegale voordelen: maaltijdcheques, groeps-en hospitalisatieverzekering, 10 ADV-dagen, glijdend uurrooster (39u/week), fietslease, mogelijkheid tot thuiswerk (1 dag/week) 

Bedrijfslaptop; Flexibele werktijden; Gezondheidsmaatregelen

Over onsOver ons

voestalpine Sadef is onderdeel van het Oostenrijkse technologieconcern voestalpine AG, een wereldwijde speler in de metaalindustrie. Wij produceren koudgewalste stalen profielen op 35 profileerlijnen. Het resultaat van het werk van onze medewerkers (VIP’s - Very Important Profiles) vind je werkelijk overal: van een frame voor een ziekenhuisbed tot versterkingsprofielen voor ramen en deuren, van het dakprofiel van een tram tot het frame voor een bushokje, van de constructie voor zonnepanelen tot componenten voor tractoren, maaidorsers, graafkranen en bussen… Kortom, if you can dream it, we can make it!   

Contact & ToepassingContact & Toepassing

Recruiter:
voestalpine Sadef nv
Lies Develter