Senior Communication Advisor, 24 uur

Senior Communication Advisor, 24 uur

 • Job-ID: V000006119
 • Plaats van inzet: Bunschoten
 • sluitingsdatum: 14.10.2022
 • Werkuren: Parttime

Functiebeschrijving

Over de functie

Als communicatie specialist zorg jij ervoor dat onze medewerkers op de hoogte zijn en begrijpen wat er in de organisatie speelt. Jij coördineert de interne communicatiestructuur en stelt relevante informatie en kennis voor iedereen beschikbaar. Door de interne berichtgeving en sociale evenementen weet jij onze cultuur van trots en saamhorigheid te stimuleren. Je houdt hierbij rekening met de diversiteit aan achtergronden van onze medewerkers. Daarnaast adviseer je bij diverse projecten zoals de CO2 roadmap, het 75 jarig jubileum, introductie van innovaties. Tot slot speel je een belangrijke rol bij de beeldvorming van voestalpine als werkgever.

Het team

Je maakt deel uit van de HR team want je werkt nauw samen met alle HR collega’s. Zowel als het gaat om het positioneren van voestalpine Automotive Components als werkgever in de arbeidsmarkt als bij het betrekken en informeren van medewerkers over ontwikkelingen van het bedrijf. Ook schakel je met de directieleden om ervoor te zorgen dat de strategie en doelstellingen van de organisatie op een consistente en heldere manier worden verwoord.

 

Uw profiel

 Wat wij zoeken

  • Een relevante afgeronde HBO opleiding;
  • Communicatief sterk, mondeling en schriftelijk;
  • Minimaal 10 jaar ervaring als communicatie adviseur;
  • Beheersing van de Engelse taal;
  • Impact, creatief, organisatiesensitiviteit; denker én doener.

 

Ons aanbod

Wat wij bieden

Prima arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden. We bieden een salaris tussen de €4.000,- en €5.000,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van kennis en ervaring. Hiernaast zorgen we voor een goede werk/privé balans door 27 verlof dagen en 13 adv dagen (op fulltime basis), een sportvergoeding en andere secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over ons

voestalpine Automotive Components Bunschoten B.V. maakt deel uit van het grote Oostenrijkse concern voestalpine AG, dat vestigingen heeft over de hele wereld. Er werken bij voestalpine meer dan 50.000 medewerkers bij 500 bedrijven in 50 landen. voestalpine Automotive Components in Bunschoten is toeleverancier van de wereldwijde automobielindustrie. De belangrijkste producten die hier gemaakt worden, zijn stalen en aluminium carrosseriedelen voor zowel personenauto’s als vrachtwagens, voor bijvoorbeeld BMW, Mercedes en Volkswagen.

 

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct en stuur een e-mail met cv en motivatie naar: wervingenselectie@voestalpine.com onder vermelding van Sr Communication Advisor. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes. Mochten we daarna beiden enthousiast zijn dan ontvang je van ons een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Lot Aarts, Manager HRM.

Contact & Toepassing

Recruiter:
voestalpine Automotive Components Bunschoten B.V.
Lot Aarts
+31332989511