Wenn Sie diese Seite nutzen stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Datenschutz Jobportal

Ingenjör - El & Automation

  • Jobb id: V000001541
  • Placeringsort: Hagfors
  • Slutdatum: 27.01.2019
  • Arbetstimmar: Heltid

Tjänstebeskrivning

Till vår Projekt- och Konstruktionsavdelningen söker vi nu en kollega inom området el & automation. Om du letar efter en varierande tjänst med stor möjlighet till utveckling kan detta vara något för dig!

Projekt- och Konstruktionsavdelningen ansvarar för genomförande av investeringsprojekt och andra projekt rörande teknisk utveckling. Avdelningen består av tre funktioner där alla är lika viktiga och bidrar till väl utförda projekt.

Din uppgift

I rollen som ingenjör inom el och automation så är ditt huvudsakliga ansvar projektledning och konstruktion inom el- och automationsområdet. Du har budgetansvar inom tilldelat projekt eller del av projekt. Arbetsuppgifter:

  • Leda projekt inom elområdet
  • Bemanna projekt, både genom interna resurser samt genom upphandling av externa entreprenörer
  • Dokumentation
  • Konstruktion
  • Teknisk utredning och underhållsrelaterade utredningar i samråd med projektledning
  • Arbete med elsäkerhetsfrågor samt föreskrifter och preventivt arbete

Du kommer dessutom ha ett ägarskap kopplat till de projekt du leder, från start till mål, där kontroll, testning och igångkörning av nya och befintliga system ligger på dig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Arbetet är förlagt i Hagfors men då arbetet tillåter finns det även möjlighet att arbeta på distans.

Din profil

För den här rollen ser vi att olika profiler kan passa. Kanske har du nyligen tagit din ingenjörsexamen och har ett par års arbetslivserfarenhet eller ska ge dig ut i arbetslivet för första gången. Eller så saknar du utbildning men har istället skaffat din kunskap genom att arbetat med konstruktion i projektform. Kanske gillar du de tekniska delarna av projekt inom el & konstruktion men ser projektledning som ett spännande område att utvecklas inom? Har du redan erfarenhet som projektledare är detta självklart meriterande.

Eftersom arbetet innehåller samarbeten med många interna och externa kontakter är det viktigt att trivas med sociala kontakter och ha förmågan att arbeta i team där du både är lyhörd och drivande i arbetet. Du kommer att arbeta strategiskt och vågar därför ta egna initiativ.

Som person har du en analytisk och strategisk förmåga. Du ser en helhet framför att ingående fokusera på detaljer. Du tycker det är kul med snabba förändringar och motiveras av att snabbt ställa om och hantera nya utmaningar. Att ta eget ansvar och vara initiativtagande är en förutsättning för att trivas i rollen och du har en förmåga att engagera personer omkring dig.

Vårt erbjudande

Vid frågor kontaktar du Johan Ekström på telefon 0563-17077 eller via mail: johan.ekstrom@uddeholm.com Vi vill ha din ansökan senast 27 januari men intervjuer sker löpande så sök så snart du har möjlighet.

Om oss

Uddeholm is the world's leading manufacturer of tool steel for industrial tools. And that is no accident. We put our hearts into every piece of steel and every step of the process, from raw material to finished product. Technology is important, just as know-how and product development. But equally vital are desire and courage, power and a forward-looking spirit. It’s about the passion within us – the love of steel.

Kontakt & Ansökan

Rekryterare:
Uddeholms AB
David Jansson