voestalpine Jobportal
TRAINEE INOM UDDEHOLMS LEANPROGRAM UPS2

TRAINEE INOM UDDEHOLMS LEANPROGRAM UPS2

Vi är

I hjärtat av Värmland, närmare bestämt i Hagfors, har vi funnits sedan 1668. Vi, Uddeholms AB, har nått vår världsledande position som tillverkare och leverantör av högkvalitativt stål för industriverktyg bl.a. genom genuint stålkunnande, högteknologisk tillverkning, tydligt innovationsfokus och dedikerade medarbetare. Visste du t ex att din smartphone är formad i ett verktyg gjort av Uddeholmsstål?
Vår historia ligger oss varmt om hjärtat och snart fyller vi 350 år. Det är något som vi, 850 medarbetare, är stolta över.

Dina uppgifter

Vill du vara med och utveckla ett av Värmlands mest internationella och lönsamma stålföretag? Är du beredd att göra det lilla extra för att föra vårt företag framåt? Då ska du läsa mer här nedanför!

Vi söker tre stycken nyutexaminerade ingenjörer med minst högskoleexamen, men gärna civilingenjörsexamen, till vårt Lean program UPS2 (Uddeholm Production Site System). Uddeholm arbetar med metodiken WCOM – World Class Operation Mangement och håller på och inför detta i hela organisationen.

Som trainee kommer du slussas direkt in i vår förbättringsorganisation, där du kan komma att arbeta med förbättringsarbete inom flödesoptimering, kvalitetsutveckling, produktionsoptimering, operatörsunderhåll, eller underhåll.
Du kommer även att:

  • Genom utbildning och praktiskt arbete lära dig mer om den problemlösningsmetodik och de verktyg vi använder oss av inom våra olika pelare*
  • Erbjudas möjlighet att vara med och utveckla och införa UPS2 i organisationen som deltagare och ledare i olika förbättringsaktiviteter och analyser

 

Din profil

Din examens inriktning är inte avgörande men eftersom Uddeholm verkar inom en energiintensiv och höginvesterande stålindustri, där utveckling av verksamheten inklusive effektiva logistiklösningar är vardag, är en bakgrund inom processmetallurgi, bearbetning, produktionsteknik, logistik, energi eller underhåll att föredra.
Du ska även:

  • Vara metodisk och analytisk
  • Tala och skriva svenska och engelska utan hinder, tyska är meriterande
  • Vara bra på att kommunicera med människor på alla nivåer i organisationen
  • Ha intresse av att hjälpa våra medarbetare växa genom aktivt deltagande i våra förbättringsaktiviteter

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en kick-start rakt in i en spännande organisation i förändring. Dessutom finns stora möjligheter till utveckling och karriär för rätt person. Efter dina två traineeår är avslutade kommer du att ha fått en bred organisationskännedom och mycket goda kunskaper inom UPS2 problemlösningsmetodik.

Är detta jobbet precis vad du söker? Skicka då in din ansökan!

Frågor om tjänsten besvaras av Maria Norberg, 0563-171 50, maria.norberg@uddeholm.com

Sista ansökningsdag är 30 april 2017.

 

* Pelare = tvärfunktionell grupp som ansvarar för att inom sitt ansvarsområde analysera förluster, föreslå och driva  förbättringsaktiviteter samt bygga upp ett system som säkerställer ständig utveckling och förlustminimering inom området. Idag har Uddeholm pelare inom kvalitet, produktivitet, flöde, underhåll, operatörsunderhåll, kostnader och utbildning.

 

Printa Ansökan

Del


Kontakt

Uddeholms AB
Hagfors

Rekryterare:
Fr. Johanna Axelsson
  0563-170 43

Avdelningsansvarig:
Fr. Maria Norberg
  0563-171 50